تکذیب شهادت رهبران انصارالله در حملات اسرائیل نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد

کتائب حزب الله عراق: اجازه نمی‌دهیم طرح‌های آمریکا اجرا شود

سخنگوی کتائب حزب الله با تاکید بر اینکه مقاومت مانع تحمیل سلطه آمریکا بر عراق و ایجاد هرج و مرج در این کشور شده است، گفت هر گونه نقشه آمریکا را هم نقش بر آب می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 01
کد خبر: ۳۹۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، گروه کتائب حزب الله از گروه‌های عضو سازمان الحشد الشعبی عراق روز سه‌شنبه تاکید کرد که همه نقشه‌های آمریکا در عراق را ناکام خواهد گذاشت.

 

«محمد محیی» سخنگوی کتائب حزب الله در اظهاراتی تلویزیونی گفت: «نیرو‌های آمریکایی اگر به درخواست دولت عراق در این کشور ماندند، قرار نبود نیرو‌های رزمی باشند؛ اما آمریکا توافقنامه چارچوب راهبردی (توافقنامه امنیتی عراق و آمریکا) را نقض کرد، از همین رو نظامیان آمریکایی در عراق نیرو‌هایی اشغالگر هستند».

 

به گزارش پایگاه خبری المعلومه، محیی افزود: «فشار ما برای خروج نیرو‌های آمریکایی به دنبال تاکید دولت، جریان‌های سیاسی و پارلمان بر خروج آن‌ها بود و حالا هم همه نقشه‌های آمریکا در عراق را ناکام خواهیم گذاشت».

 

سخنگوی کتائب حزب الله با تاکید بر اینکه دولت فعلی یا آتی از طرق دیپلماتیک قادر به اخراج نیرو‌های آمریکایی نیست، گفت: «اگر آمریکایی‌ها از عراق خارج شوند و دولت اقتدار خود را بر کشور اعمال کند دیگر دلیلی برای حمل سلاح توسط گروه‌های مسلح در عراق باقی نمی‌ماند».

 

محیی گفت: «آمریکا در عراق فقط در پی منافع خودش است و به برخی طرف‌ها توصیه می‌کنیم که جز به ملت خود اتکا نداشته باشند. مقاومت نقشه‌های آمریکا برای تحمیل سلطه خود بر عراق و ایجاد هرج و مرج دراین کشور را ناکام گذاشته است».

 

منابع عراقی و آمریکایی از احتمال حمله جدید آمریکا علیه مواضع نظامی در عراق در آینده قریب خبر داده و گفته‌اند، آمریکا به هر طریقی تلاش می‌کند بر خلاف خواسته دولت و ملت عراق در این کشور بماند، از همین رو سعی در هدف گرفتن مواضع گروه‌های مقاومت در عراق را دارد که مخالف قاطع اشغالگری آمریکایی‌ها در خاک کشورشان هستند.

ارسال نظر